Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε θεματικό σεμινάριο του Εθνικού Θεματικού Δικτύου «Γεωργία και Περιβάλλον

Θέμα: « Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε θεματικό σεμινάριο του Εθνικού Θεματικού Δικτύου «Γεωργία και Περιβάλλον»»

Σας ενημερώνουμε ότι το ΚΠΕ Νάουσας προγραμματίζει τριήμερο θεματικό σεμινάριο
στις 27-29 Απριλίου 2018
στο πλαίσιο των δράσεων που αναπτύσσει για το εθνικό θεματικό δίκτυο σχολείων «Γεωργία και Περιβάλλον»  το οποίο και συντονίζει. Τίτλος σεμιναρίου
«Οι σχολικοί κήποι»

Σκοπός του θεματικού σεμιναρίου η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών και των δύο βαθμίδων εκπαίδευσης σχετικά με την παιδαγωγική και περιβαλλοντική διάσταση των  προγραμμάτων που υλοποιούν.
Το ΚΠΕ Νάουσας  προσκαλεί τους εκπαιδευτικούς που είναι ενταγμένοι στο εθνικό θεματικό δίκτυο «Γεωργία και Περιβάλλον» ή επιθυμούν ενταχθούν στο δίκτυο το τρέχων ή το επόμενο σχολικό έτος να συμμετάσχουν στις εργασίες του σεμιναρίου.
Για περισσότερες πληροφορίες, εκπαιδευτικό υλικό και προτεινόμενα θέματα υλοποίησης προγραμμάτων θα βρείτε  στην ιστοσελίδα του Δικτύου www.geoperi.gr.
Το ΚΠΕ θα δέχεται αιτήσεις ηλεκτρονικά  
έως την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018 
και σε συνεργασία με τα γραφεία Σχολικών Δραστηριοτήτων και Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης θα επιλέξει τους εκπαιδευτικούς που θα συμμετάσχουν. 
Ο κατάλογος των συμμετεχόντων θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΚΠΕ www.kpenaousas.gr  έως την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018.
Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να παρουσιάσουν το πρόγραμμα που υλοποιούν είτε με τη μορφή εισήγησης, είτε με τη μορφή πόστερ παρακαλούμε να αποστείλουν την πρόταση τους στο mail : arapitsa@otenet.gr του ΚΠΕ Νάουσας.
Παρακαλούμε τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και τα γραφεία Σχολικών Δραστηριοτήτων και Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης να ενημερώσουν τα σχολεία ευθύνης τους.

                                                                                                             Η Υπεύθυνη του Κ.Π.Ε.  Νάουσας



                                                                                                          Στυλιανού Λιάνα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου