Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Ανάληψη υπηρεσίας εκπαιδευτικών ευθύνης Π.Ε. Εύβοιας

Ενόψει της λήξης του διδακτικού έτους 2016/2017 υπενθυμίζουμε στους εκπαιδευτικούς αρμοδιότητας μας ότι:
  1. Οι εκπαιδευτικοί που ανήκουν οργανικά στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ Εύβοιας ή έχουν οργανική θέση σε σχολική μονάδα που βρίσκεται σε αναστολή θα υποβάλουν αναφορά ανάληψης υπηρεσίας στα γραφεία της Δ/νσης Π.Ε. Εύβοιας την Πέμπτη 22-6-2017 είτε αυτοπροσώπως, είτε μέσω τηλεομοιοτυπίας (fax) στο 2221077012.
  2. Οι οργανικά ανήκοντες σε μονοθέσια δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία εκπαιδευτικοί οφείλουν να αναλάβουν υπηρεσία στην οργανική τους θέση στις 21-06-2017, ημέρα Τετάρτη, προκειμένου να ενημερωθούν από τους υπηρετούντες σε αυτά εκπαιδευτικούς για τυχόν εκκρεμότητες και να συντάξουν το πρωτόκολλο παράδοσης-παραλαβής.
  3. Οι αποσπασμένοι εντός ΠΥΣΠΕ Εύβοιας εκπαιδευτικοί οφείλουν να κάνουν αναφορά ανάληψης υπηρεσίας τηνΤετάρτη 21-06-2016 στο σχολείο της οργανικής τους θέσης κατόπιν συνεννόησης με το Διευθυντή-ντρια της σχολικής τους μονάδας.
  4. Για λόγους διευκόλυνσης των εκπαιδευτικών της Διεύθυνσης ΠΕ Εύβοιας που είτε είναι αποσπασμένοι σε άλλο ΠΥΣΠΕ, είτε βρίσκονται σε άδεια κύησης, λοχείας ή ανατροφής παιδιού, η ανάληψη υπηρεσίας στην οργανική τους θέση με τη λήξη του διδακτικού έτους 2016-2017 μπορεί να γίνει δεκτή με αποστολή υπεύθυνης δήλωσης μέσω τηλεομοιοτυπίας (fax), η οποία στη συνέχεια πρέπει να αποσταλεί και ταχυδρομικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου